El Mascle Cabró protagonitza el nou cartell de l'Aquelarre de Cervera

Obra del dissenyador gràfic Xavi Miret, pretén transmetre la dialèctica de la festa de diables i espectacle, música i transgressió, festa i carrer

ACN
15 de juny del 2016
Actualitzat a les 20:47h
Detall del cartell de l'Aquelarre
Detall del cartell de l'Aquelarre
El Mascle Cabró protagonitza el cartell del 39è Aquelarre de Cervera, la gran festa del foc i la música de les terres de Ponent. El dissenyador gràfic de Cervera Xavi Miret, és l'autor de la imatge gràfica d'aquesta edició que tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 d'agost. El Mascle Cabró pren la forma d'un gran boc, en una posició que recorda la iconografia pròpia de l''Agnus Dei', representat com un animal siamès, totalment simètric.

Dues pròtomes de boc, dos caps, dues ànimes en tensió. Una dialèctica que troba l'equilibri en la festa: diables i espectacle, música i transgressió, festa i carrer. Miret, bon coneixedor de la festa, té un estil particular que recorre sempre entre els elements icònics i el propi caràcter irreverent, festiu i màgic de l'Aquelarre.
 
L'Aquelarre és una gran festa nascuda fa 39 anys, i és l'única festa de foc del principat amb un protocol fixe que combina el Mascle Cabró amb bestiari popular, diables, el Ball de la Polla, l'Escorreguda, correfocs i el Foqueral. Els concerts d'Itaca Band, La Salseta del Poble Sec o Kaótiko, entre d'altres, acabaran de transformar la festa en un gran aquelarre.
 

El cartell de l'Aquelarre Foto: Aquelarre