Postius diu que la inclusió de Lleida al Corredor Mediterrani serà una línia vermella per a la investidura

El candidat convergent diu que les inversions per Lleida i el Pirineu seran un ''preu alt'' per als vots de suport a Madrid

ACN
15 de juny del 2016
Actualitzat a les 19:17h
Postius ha fet campanya avui per Mollerussa
Postius ha fet campanya avui per Mollerussa | ACN
El candidat de CDC al Congrés per Lleida, Toni Postius, ha qualificat com a ''imprescindible'' el ramal de connexió del corredor ferroviari Mediterrani fins a Lleida i no Casp. Tant que fins i tot ha assegurat que el posaran com a condició ''sine qua non'' per qualsevol tipus d'acord d'investidura després del 26-J.

Postius ha lamentat que fa massa anys que l'Estat no inverteix a Lleida i l'Alt Pirineu i Aran el que li correspon i per això ha assegurat que en aquesta ocasió es posarà ''un preu molt alt'' als vots de suport dels convergents a Madrid. En aquesta línia, Postius ha criticat que Podem hagi apostat en les darreres hores pel corredor central que passa per l'Aragó tot i que hagin reconduït la seva opinió aquest mateix dimecres.
 
Per Postius el corredor central no té ''cap mena de lògica des del punt de vista econòmic i de sostenibilitat'' i és per això que ha insistit en el corredor Mediterrani i ha puntualitzat la necessitat del ramal que connecti amb Lleida. Postius s'ha mostrat sorprès pel posicionament de la formació de Pablo Iglesias quan és ''la gent que tant defensa que Espanya sigui diferent'' amb un altre model d'infraestructures.

De les tres qüestions que prioritza CDC al seu programa, segons Postius la primera és fer fora el PP del govern, la segona un referèndum d'autodeterminació i la tercera que hi hagi un calendari d'execució de les infraestructures de Catalunya amb el corredor Mediterrani com a prioritat ja que aglutina prop de 40% del PIB.