Així juga el Sevilla Atlètic

El rival del Lleida en la darrera fase del play-off combina un ADN ofensiu amb una solidesa defensiva millorada en aquesta darrera temporada

17 de juny del 2016
Actualitzat a les 10:52h
Jugadors del Sevilla Atlètic celebrant un gol
Jugadors del Sevilla Atlètic celebrant un gol | Sevilla Atlètic
El Lleida Esportiu està a dos passos de pujar a la Segona A. Després d'eliminar el Barakaldo i el Reial Madrid Castella, els lleidatans comencen aquest cap de setmana l'enfrontament decisiu contra el Sevilla Atlètic, un equip que té una mitjana d'edat de 20,4 anys i que ha deixat pel camí el Socuellamos i el Logroñés.
 
El periodista esportiu del Diario de Sevilla, Miguel Lasida, explica a NacióLleida els punts forts dels andalusos, que només han perdut quatre partits aquesta temporada. "És un equip ofensiu que juga amb alegria", assegura Lasida, que ressalta la capacitat dels laterals per incorporar-se a l'atac.
 
En aquest sentit, el periodista apunta que els sevillans saben desplegar-se bé en el joc ofensiu, i sumen jugadors a l'àrea contrària quan l'ocasió ho permet. Així, al marge dels dos laterals, Lasida posa sobre la taula dos noms; el del davanter Carlos - alt, fort i bon rematador - i el de l'extrem esquerra Ivi, estilet per la banda. Ells són les dues referències en atac del filial del Sevilla.
 
Als sevillans els hi agrada tenir la bola i triangular, si bé aquesta premisa no renyeix amb la solidesa defensiva, una de les assignatures pendents en les darreres temporades que enguany s'ha corregit amb les incorporacions del defensa Bernardo i el migcampista Diego González, que ha jugat en diverses ocasions a l'eix de la defensa.
 
Defensa reforçada i voluntat ofensiva
 
Aquests dos joves futbolistes han donat equilibri a l'equip i seguretat al darrere, explica Lasida, que considera que la contenció defensiva reforça la confiança del conjunt que entrena Diego Martínez, que triangula i busca espais amb velocitat, sovint per mediació del migcampista Borja Lasso, un dels jugadors amb més classe de la plantilla. La bona disposició defensiva la combina el Sevilla Atlètic amb una voluntat ofensiva que el fa perillós.
 
Tot i això, Lasida no creu que el filial sevillà surti a obrir-se molt al Camp d'Esports. Tractant-se d'una eliminatòria a dos partits, el periodista creu que Martínez serà prudent a l'hora de plantejar el matx. "La seva intenció serà la de mantenir l'estructura de futbolistes al mig del camp per frenar el joc del Lleida i aprofitar alguna pilota per enviar-la als de dalt", explica.