Tallaran l'A-2 entre els enllaços de Torrefarrera i Alpicat per obres a l'A-14

Entre les 4.00h de la matinada i les 10.00h del matí els vehicles es desviaran per les carreteres N-230, N-240 i l'avinguda de Pinyana de Lleida

ACN
15 de juny del 2016
Actualitzat a les 12:47h
Primer pla de les màquines treballant a les obres de l'A-14
Primer pla de les màquines treballant a les obres de l'A-14 | ACN
El Ministeri de Foment tallarà el trànsit de l'autovia A-2 els dies 18 i 19 de juny, entre els enllaços de Torrefarrera i Alpicat, al Segrià, amb motiu de les obres de construcció del tram de l'A-14 entre Lleida-Rosselló. En concret, els talls es duran a terme entre les 4.00h de la matinada i les 10.00h, tant el dissabte 18 com el diumenge 19, i mentre durin el trànsit es desviarà per les carreteres N-230, N-240 i per l'avinguda de Pinyana de Lleida.

L'execució dels carrils de trenat previstos a l'A-2 entre l'enllaç de Torrefarrera (N-230) i el futur enllaç amb l'A-14 requereixen la demolició de les piles laterals del pas superior del camí de Cunillàs i la transferència dels esforços a noves piles mitjançant unes bigues metàl·liques.

Per les seves característiques (80 metres de longitud de biga) i la ubicació dels camins laterals, Foment ha optat per tallar l'autovia davant la impossibilitat d'establir cap desviament alternatiu del trànsit de l'A-2 dins la zona d'obres tal com s'havia fet fins ara.

Mentre durin els talls, els vehicles que circulin per l'A-2 entre els enllaços de Torrefarrera i Alpicat es desviaran per l'N-230, l'N-240 i l'avinguda de Pinyana.

En concret, a l'enllaç de Torrefarrera, el trànsit amb destinació Saragossa/Osca es desviarà per l'itinerari que segueix l'N-230, l'avinguda de Pinyana i l'N-240 fins a arribar a l'enllaç d'Alpicat, des d'on els vehicles es podran reincorporar de nou a l'A-2.

A l'enllaç d'Alpicat, els vehicles que circulin en sentit Barcelona seran desviats per l'N-240, l'avinguda de Pinyana i l'N-230 fins a arribar a l'enllaç de Torrefarrera, des d'on podran reprendre la seva destinació. Foment senyalitzarà aquests desviaments mitjançant cartells orientatius.