Lafuente defensa el PSC com l'únic partit catalanista de Catalunya

La candidata lleidatana demana a CDC que torni al "sentit comú"

ACN
12 de juny del 2016
Actualitzat a les 10:34h
Mònica Lafuente ha fet campanya a Balaguer
Mònica Lafuente ha fet campanya a Balaguer | PSC
La candidata del PSC per Lleida al Congrés, Mònica Lafuente, ha aconsellat a Convergència que "deixin un full de ruta que ja s'ha perdut i que tornin al catalanisme real, seré i del sentit comú; un catalanisme que representem només els socialistes".

Lafuente ha posat de relleu que "Convergència ha de governar i arreglar el desgavell al que estem assistint i patint avui a Catalunya; ens estranya molt que se sorprenguin ara amb les decisions de la CUP" i ha afegit que "el que necessiten els ciutadans són governants fiables, que garanteixin l'estabilitat política".

La candidata socialista ha recordat que "tot el que s'ha fet per la ciutadania en aquest període al Parlament ha estat un Ple monogràfic sobre la pobresa, a instància del PSC, i ni tant sols els acords que van resultar d'aquest ple han estat recollits als Pressupostos".

En aquest sentit, la candidata lleidatana ha afirmat que "els socialistes hem demostrat que quan governem, tant a Catalunya com a Espanya, transformem la societat i ho fem amb l'eina que és avui més necessària que mai, el diàleg, el pacte i l'entesa i l'objectiu posat en els interessos i necessitats reals de les persones".

"A l'altra banda, quan la dreta governa ho fa tancant portes per preservar interessos propis; i a aquesta banda els socialistes hem deixat molt clar que no ens hi trobaran", ha sentenciat.