Detenen a Lleida quatre homes acusats de robar 450 euros d'una benzinera

Se'ls atribueix un altre furt a Segur de Calafell i un robatori violent a Tarragona

ACN
10 de juny del 2016
Actualitzat a la 13:57h
Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts quatre homes veïns de Badalona d'entre 23 i 32 anys a qui van enxampar just després d'haver-se endut, presumptament, 450 euros de la caixa enregistradora d'una benzinera de la LL-11 a Lleida.

Una patrulla els va interceptar i identificar després de veure com fugien corrents de l'establiment. Els Mossos també els atribueixen un altre furt a Segur de Calafell i un robatori violent a Tarragona. Tots tenen nombrosos antecedents i van quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar aquest dijous davant del jutge.
 
Els fets van passar dimarts al voltant de dos quarts de nou del vespre. Després d'identificar-los, els agents van comprovar que dos dels homes tenien vigents dues ordres de detenció per delictes contra el patrimoni.

Simultàniament, una treballadora de la benzinera va manifestar que els quatre individus li acabaven de furtar 450 euros de la caixa enregistradora, fet que va motivar la detenció dels quatre homes.

Les gestions fetes posteriorment a comissaria van permetre constatar que els detinguts eren els presumptes autors d'un furt, comès el passat 15 de gener, en una botiga de Segur de Calafell (Baix Penedès). En aquest cas van furtar 3 videoconsoles valorades en 1.047 euros.

També es va comprovar que els quatre detinguts estarien presumptament relacionats amb un robatori violent, perpetrat el 18 de febrer, en una botiga de telefonia d'un centre comercial de Tarragona. En aquest robatori van empènyer el dependent i van sostreure 3 telèfons de gamma alta valorats en 1.857 euros.