Idiakez alerta d'un arbitratge favorable al Reial Madrid

El tècnic del Lleida no se'n fia de l'entorn que envolta el partit de tornada | El comitè de competició li ha retirat la segona groga a Saltó, que podrà jugar amb els blanc

Imanol Idiakez, tècnic del Lleida
Imanol Idiakez, tècnic del Lleida | Lleida Esportiu
Redacció
10 de juny del 2016
Actualitzat a les 6:06h
L'entrenador del Lleida Esportiu, Imanol Idiakez, no se'n fia del partit que el seu equip disputarà contra el Reial Madrid aquest dissabte en el marc de la segona eliminatòria del play-off.

El tècnic basc ha alertat que cal que els seus homes estiguin "preparats per a tot, inclòs el factor arbitral". I és que Idiakez ja porta la mosca rere l'orella després de veure com el comitè de competició li ha retirat la segona targeta groga a Saltó, expulsat el passat diumenge i que podrà disputar el partit a Valdebebas. "És poc habitual", ha apuntat Idiakez sobre aquesta qüestió. 

En relació al matx, l'entrenador assegura que veu el seu equip preparat per afrontar la duresa de l'encontre, alhora que ha indicat que està tranquil perquè sap que el Lleida pot derrotar el filial blanc de la mateixa manera que ho va fer a l'anada o contra el Barakaldo fa dues setmanes. 

El tècnic no sabrà fins a darrera hora si pot comptar amb Onwu i Toño Vázquez, jugadors que han arrossegat molèsties en els darrers dies i que no estaran al 100% per al partit contra el Reial Madrid.