Els dos periodistes de TV3 denuncien les agressions de la UdL

El reporter Enric Pinyol assegura que han presentat la demanda "perquè les agressions als periodistes no poden sortir gratis"

À.Ll
09 de juny del 2016
Actualitzat a les 20:03h
Captura del vídeo de les agressions a periodistes de TV3
Captura del vídeo de les agressions a periodistes de TV3 | CCMA


Un grup d'estudiants que estan ocupant el despatx del rector de la UdL han agredit aquest dijous un equip de TV3 que cobria la roda de premsa de l'Assemblea de Lletres, segons ha denunciat la mateixa cadena.
 
Els dos periodistes de TV3, Àlex Oró i Enric Pinyol, han denunciat les agressions que van patir la setmana passada a l'edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida quan intentaven gravar l'ocupació del despatx del rector.

Els reporters han presentat la denúncia a títol individual, si bé hi ha la possibilitat que l'empresa s'hi sumi posteriorment. En declaracions a aquest diari, Pinyol ha assegurat que tenen el suport total de la cadena i que si han presentat la demanda individualment és per "una qüestió legal".
 
El periodista ha argumentat també que han decidit fer aquest pas perquè "les agressions a periodistes no poden sortir gratis".
 
D'altra banda, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) sí que ha denunciat com a empresa l'atac amb ous de pintura que va patir la delegació de TV3 a Lleida.