CaixaBank demana una ordre d'allunyament per un client que els va titllar de «lladres»

L'home, de 61 i veí de Torrefarrera, havia ingressat un milió d'euros

ACN
08 de juny del 2016
Actualitzat a les 16:42h
CaixaBank ha dut al banc dels acusats un client de l'antiga sucursal de 'la Caixa' de Torrefarrera (Segrià) a qui acusa de coaccions. El judici, sense acusació de la fiscalia, ha tingut lloc aquest dimarts al jutjat penal 1 de Lleida.

Segons l'advocat de la defensa de l'home, Pau Simarro, l'entitat li demana al seu client, un pagès de 61 anys, una ordre d'allunyament de 500 metres i una multa de 60 euros per entrar el 27 de maig de 2016 a la sucursal de CaixaBank del municipi i dir-los "lladres".

Segons Simarro, l'home va ingressar el 2006 en un compte de, llavors, 'La Caixa' al seu nom un milió d'euros que va guanyar amb la venda d'uns terrenys rurals de la seva propietat que es van requalificar en urbans. L'any 2009, segons ha afegit l'advocat, el seu client es va adonar que havia perdut 120.000 euros.

Després de reclamar aquests diners en diverses ocasions l'entitat, l'home estudia ara interposar una querella per estafa contra el llavors director de l'oficina a qui considera responsable de fer inversions d'alt risc en diferents divises amb els seus diners i sense el seu permís.