Demanen dos anys de presó per l'acusat d'agredir un noi en un pub de Mollerussa

La víctima assegura que li va estampar un got de vidre a la cara i li va trencar el septe nasal | Els fets van passar la nit de Nadal del 2013

ACN
08 de juny del 2016
Actualitzat a les 0:55h
La fiscalia de Lleida demana dos anys de presó i una indemnització de 6.000 euros a un jove veí de Bellpuig (Urgell) acusat d'agredir un altre noi en un pub de Mollerussa el 25 de desembre de 2013.

L'acusació particular eleva la petició de pena fins als tres anys de presó i la defensa demana l'absolució o que subsidiàriament se li apliqui l'atenuant de dilacions indegudes. El judici, per un delicte de lesions amb instrument perillós, ha tingut lloc aquest dimarts al jutjat penal 1 de Lleida.

Segons la víctima, l'acusat li va estampar un got de vidre a la cara, que li va causar talls i li va trencar el septe nasal. L'acusat, en canvi, ha explicat que tots dos es van barallar perquè l'altre el va atacar i que en caure a terra es va donar un cop que li va causar les ferides.

Al judici han declarat amics d'un i l'altre que no han servit per aclarir què va passat realment perquè cadascun ha confirmat la versió del seu amic.