El drama de Bojan

El davanter de Linyola narra per primer cop els problemes d'ansietat que va tenir quan va pujar al primer equip del Barça

Bojan Krkic quan era jugador del Barça
Bojan Krkic quan era jugador del Barça | F.C.Barcelona
Redacció
07 de juny del 2016
Actualitzat a les 19:00h
El davanter de Linyola, Bojan Krkic, va tenir uns inicis complicats en el futbol d'elit. L'actual jugador de l'Stoke City ha revelat aquest dimarts en una entrevista al diari Marca que durant la temporada 2007/2008 va començar a tenir problemes d'ansietat que el van obligar a renunciar a la selecció espanyola, que aquell estiu jugava l'Eurocopa d'Àustria i Suïssa.
 
Bojan, que aleshores tenia 18 anys, va començar a guanyar-se la confiança de l'entrenador del Barça, Frank Rijkaard, que li va donar minuts. El de Linyola els va aprofitar de tal manera que va cridar l'atenció del seleccionador Luis Aragonés, que el va convocar per jugar un partit contra França. "El dia del partit vam arribar a l'estadi, i tot anava bé fins que vaig entrar al vestidor. Em vaig asseure i notava que m'estava marejant", indica Bojan, que recorda que al seu costat tenia Andrés Iniesta. "Andrés tio, que m'estic marejant", assegura que li va dir.
 
Poc després van venir metges, fisios, l'exjugador Fernando Hierro i el seleccionador, que per intentar tranquil·litzar el jugador van començar a explicar anècdotes. "No m'atrevia ni a aixecar-me", relata Bojan, que explica que arran d'aquest problema va renunciar a anar a l'Eurocopa. Tot i això, el comunicat oficial va informar que la baixa del davanter va ser degut a una gastroenteritis.
 
Massa pressió a can Barça
 
Bojan vincula aquest problema a la pressió que va començar a sentir quan va pujar al primer equip del Barça.
 
En un partit contra l'Osasuna, Bojan va poder jugar perquè es va prendre una pastilla de cafeïna, però assegura que després d'aquell episodi van començar tots els problemes i que estava marejat les 24 hores del dia. Durant cinc mesos va estar patint marejos, indica.