La sorprenent revelació d'un regidor del PSC sobre el parc dels Barrufets de Lleida

L'edil de comerç, Rafel Peris, s'enganxa amb el convergent Toni Postius sobre les Basses d'Alpicat

07 de juny del 2016
Actualitzat a les 17:05h
Presentació del projecte del parc dels Barrufets
Presentació del projecte del parc dels Barrufets | ACN
El regidor de comerç de l'Ajuntament de Lleida, Rafel Peris, ha estat el protagonista de l'episodi més tens que s'ha viscut aquest dimarts al ple extraordinari sobre el model comercial de la ciutat. Al final de la seva primera intervenció, el socialista s'ha encarat al líder de CiU, Toni Postius, per responsabilitzar-lo del fracàs del projecte de les Basses d'Alpicat que tenia el parc dels Barrufets com a eix principal.
 
"Les Basses se les ha carregat vostè", ha assegurat un Peris visiblement molest que ha revelat que el pla del parc temàtic "estava a punt de fer-se realitat" si no hagués estat per la decisió de Postius de trencar el pacte que CiU tenia amb el PSC. "Teníem inversors, i cinc eren de Lleida" ha informat.
 
En el seu torn de paraula, Postius ha indicat que li va preguntar nombroses vegades a l'alcalde de Lleida si hi havia inversors disposats a pagar els milions necessaris per tirar el parc endavant, unes preguntes que, segons ha apuntat, mai van rebre una resposta clara.

Al marge d'aquest fet, Postius ha recordat que si la zona de les Basses s'ha anat empobrint amb els anys ha estat per culpa del PSC, partit que ha governat Lleida durant 30 anys.