Odegaard, l'amenaça

El Reial Madrid bloqueja la marxa del davanter noruec amb la seva selecció per tenir-lo disponible aquest diumenge contra el Lleida Esportiu

Redacció
05 de juny del 2016
Actualitzat a les 2:23h
Martin Odegaard, l'estrella del Reial Madrid Castella
Martin Odegaard, l'estrella del Reial Madrid Castella | Reial Madrid
El Reial Madrid Castella no se'n refia del Lleida Esportiu, i per això aquest diumenge posarà sobre el terreny de joc del Camp d'Esports els seu millor onze. El club blanc no ha permès que una de les seves estrelles, el noruec Martín Odegaard, se'n vagi amb la seva selecció a un jugar un amistós contra Polònia, de manera que el davanter s'enfrontarà avui a Molo, Fuster i companyia.

Per-
MathiasHogmo, seleccionadornoruec,java alliberarel madridistaper alpartit queva enfrontar alpaísescandinaudavant Portugal.Hogmopensavaincorporara Martinper al proper partit el Castellaacabavaascendintdavantl'UCAM, peròdesprés que elsmadridistes noaconseguissinl'objectiu,Odegaardhatornat a quedaralliberatdel compromísinternacional.
 
​La perla blanca és l'estrella d'aquest Reial Madrid Castella que té un trident al davant per posar-se a tremolar. Al noruec li fan companyia Mariano i Borja Mayoral, jugador que ha debutat aquest any amb el primer equip. Un altre dels noms a tenir en compte és el d'Enzo Zidane, fill de l'actual entrenador del primer equip i que juga al mig del camp.