Àngel Ros: «L'oposició que tinc jo protesta per qualsevol tema»

L'alcalde de Lleida defensa que el ple extraordinari sobre el model comercial es faci el dia 7 de juny i assegura que no es podia fer en període electoral | Diu que la Paeria té l'obligació de donar llicències a aquelles firmes que es vulguin instal·lar a la ciutat

Redacció
03 de juny del 2016
Actualitzat a la 13:36h
Àngel Ros, alcalde de Lleida
Àngel Ros, alcalde de Lleida | ACN
L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha carregat aquest divendres contra els grups de l'oposició de la Paeria al considerar que "protesten per qualsevol tema". En una entrevista a Ua1, el paer en cap ha defensat la data del dia 7 de juny per celebrar el ple extraordinari sobre el model comercial de la ciutat, i ha bandejat les crítiques que algunes formacions havien fet sobre la data a l'indicar que aquesta sessió no es podria fer en període electoral.

Ros ha explicat que el proper dimarts és el dia indicat, alhora que ha assegurat que l'Ajuntament de Lleida no pot anar a remolc de les activitats alienes a la Paeria com les jornades comercials que organitza la Cambra de Comerç i que han provocat la petició de canvi de data per part d'alguns grups municipals. "Tenen tot el dia 6 i el ple calculo que durarà fins a les 12 del migdia", ha indicat Ros. 
 
En relació al model comercial, l'alcalde ha tornat a defensar la necessitat que té Lleida de grans i mitjanes superfícies, i ha recordat que la ciutat està molt per sota de la mitjana catalana i espanyola respecte el nombre de metres quadrats de superficie comercial per persona.
 
D'altra banda, l'alcalde ha assegurat que en aquest tema la Paeria té l'obligació de donar llicències a aquelles firmes que tinguin interès en instal·lar-se a la ciutat, un fet que, si no es produís, podria ser considerat de "prevaricació".