Teresa Carles, la revolució de la cuina vegetariana

La popular cuinera d'Algerri inaugura aquest dijous la seva terrassa d'estiu del nou local de Lleida

El local Teresa Carles de Lleida
El local Teresa Carles de Lleida | Teresa Carles
Redacció
02 de juny del 2016
Actualitzat a les 18:02h
La moda de la cuina vegetariana té un nom, Teresa Carles. La restauradora nascuda a Algerri (Segrià) s'ha convertit en un dels referents d'aquest tipus de gastronomia que ha aconseguit en els darrers temps una gran requesta entre la ciutadania. Els locals de la cuinera lleidatana han anat proliferant arreu de Catalunya, i aquest dijous s'inaugura la terrassa del local que es va obrir a inicis d'any a Lleida. (A l'acte s'hi ha d'assistir amb invitació).
 
El nou local està ubicat en plecentrede la capital del Segrià, en un edifici de380metres quadrats de superfície.Francesc Ponsha estat el responsablede conceptualitzarl'interiorismedel projecteamb una innovadoraestèticaambcuina en viu, barra desmoothies,taulelld'amanidesifreshbar onexposa l'oferta de postres.
 
El restaurantcompta tambéambuna àmpliaterrassa queesmantindràobertaen horariininterromput durant tot l'estiu. La cuina, per la seva banda, estarà oberta des de les 09:30h del matí a les 23:30h de la nit.
 
La festa d'aquest dijous estaràamenitzadaambun concerten directede MarinaBBface&TheBeatroots, banda de músicareferent de lamúsica soulespanyola,i anirà acompanyada d'una degustació deplatsisucsde la carta creats per la mateixa TeresaCarles.