Esteve passa d'Idiakez

El president del Lleida Esportiu assegura que si el club hagués anunciat un nou entrenador "ens haguessin acusat d'haver-nos equivocat"

Redacció
31 de maig del 2016
Actualitzat a les 18:51h
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu | Àlvar Llobet
L'anunci de la marxa del tècnic del Lleida, Imanol Idiakez, al AEK Larnaca de Xipre no ha fet ni fred ni calor al president del club, Albert Esteve.

En una roda de premsa, el màxim responsable de l'entitat no ha entrat a valorar la decisió del tècnic basc, i només ha apuntat que si el clu hagués anunciat un nou entrenador durant el play-off "dirien que ens hauríem equivocat".
 
Una relació molt deteriorada

La relació entre president i entrenador s'ha anat deteriorant en els darrers mesos d'ençà dels problemes econòmics que ha patit l'entitat fins al punt que, actualment, Esteve i Idiakez conviuen al club com si fossin desconeguts. Fonts consultades per aquest diari apunten que ara mateix el vincle és pràcticament inexistent, i que ni es parlen.

Esteve sí ha parlat de la situació financera del Lleida Esportiu, i ha assegurat que els jugadors i el cos tècnic estan cobrant les nòmines firmades. "No hem fet soroll, pregunteu als jugadors", ha reblat un Esteve que s'ha mostrat il·lusionat per l'eliminatòria que els enfronarà a partir d'aquest diumenge al Reial Madrid Castella.