Mor el noi de 20 anys apunyalat a Albatàrrec

Els Mossos busquen l'autor de l'agressió i han obert una investigació per aclarir els fets

ACN
29 de maig del 2016
Actualitzat a les 22:02h
El noi de 20 anys que aquest diumenge a la tarda ha estat traslladat en estat crític a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida després de rebre una ganivetada a Albatàrrec (Segrià) ha mort poc després d'arribar al centre hospitalari, segons fonts policials.

Els fets han passat cap a tres quarts de sis de la tarda, moment en què els Mossos d'Esquadra han estat informats que un home que havia estat agredit amb una arma blanca al camp de futbol de la població. Una dona ha traslladat el ferit amb el seu vehicle fins al peatge de l'AP-2 on els serveis sanitaris l'han recollit i l'han portat a l'hospital, on finalment ha mort.

Els Mossos busquen l'autor de l'agressió i han obert una investigació per aclarir els fets. Fonts del SEM han confirmat que el noi presentava una ferida al tòrax i que el seu estat quan l'han atès era crític.

L'alcalde d'Albatàrrec, Víctor Falguera, ha explicat que els fets han passat a la pista de les escoles velles del poble quan un grup de joves jugaven a futbol. Tot indica que hi hauria hagut una baralla i un dels jugadors hauria clavat una ganivetada a un altre. Segons Falguera, els joves eren d'origen estranger i no té constància que visquin al poble. Fins a Albatàrrec s'hi han desplaçat diverses dotacions policials per investigar els fets i intentar localitzar l'agressor.