A patir!

El Lleida Esportiu afronta el partit de tornada de l'eliminatòria contra el Barakaldo convençut que serà un matx complicat | Idiakez assegura que l'equip sortirà a guanyar

Redacció
29 de maig del 2016
Actualitzat a les 2:05h
L'equip ha marxat aquest dissabte cap a Barakaldo
L'equip ha marxat aquest dissabte cap a Barakaldo | Lleida Esportiu
El Lleida Esportiu es preparen per patir aquest diumenge al camp del Barakaldo en el segon partit de l'eliminatòria del play-off. Després de la victòria per 1 a 0 al Camp d'Esports la setmana passada, els d'Imanol Idiakez afronten la tornada amb la convicció que la classificació per la segona ronda s'haurà de suar. El tècnic basc assegura que el gol d'avantatge que posa per davant el seu equip s'haurà de defensar plantejant un partit ofensiu que permeti arribar a l'àrea rival amb oportunitat per fer gol.
 
En aquest sentit, Idiakez recorda la importància d'anotar degut al fet que el Barakaldo es va quedar amb el marcador a zero a Lleida. Si això passés, els bascos en necessitarien tres per passar. Tot i això, l'entrenador indica que el partit serà de "màxima dificultat" i que la plantilla sap que hi haurà moments de l'encontre que patirà. "Estem madurs per aguantar-ho", assegura.
 
L'equip ha arribat aquest dissabte a Barakaldo després d'un viatge amb autobús. L'equip estarà acompanyat al nou Lasesarre per més de 200 aficionats. El partit es podrà veure a Lleida a través d'una pantalla gegant que s'ha instal·lat al pavelló dels Camps Elisis.