L'acusat de violar la seva dona a Lleida durant quatre anys s'enfronta a vuit denúncies

El relat d'una nena de quatre anys ha estat una de les proves del judici, que ha quedat vist per a sentència

ACN
28 de maig del 2016
Actualitzat a les 17:16h
El judici a un veí de Lleida de nacionalitat espanyola acusat de violar de manera continuada i per la força durant quatre anys la seva dona, de nacionalitat brasilera, ha quedat vist per sentència aquest divendres.
 
Es va iniciar ahir amb les declaracions de l'acusat, la dona, un psicòleg i una treballadora social i ha acabat aquest divendres amb la visualització d'una declaració gravada de la filla que tenen en comú, de quatre anys, que se li va fer arran de la denúncia de la dona sobre uns presumptes abusos sexuals del pare a la nena, que es va arxivar perquè els professionals que van atendre la menor van concloure que no es podien aclarir els fets a través del relat de la nena ja que era massa petita.
 
A banda de la denúncia per violació a la dona i dels presumptes abusos sexuals a la nena, la dona ha interposat fins a sis denúncies més contra el seu ja exmarit, entre elles per trencar una ordre d'allunyament. El ministeri fiscal demana dotze anys de presó per un delicte continuat d'agressió sexual amb l'agreujant de parentesc.
     
La dona va declarar, visiblement afectada, que el seu home la va obligar en "moltíssimes ocasions" entre el 2009 i el 2013 a mantenir relacions sexuals, fins i tot quan ella estava embarassada, i que ho feia per la força, agafant-la dels canells i fins i tot arrossegant-la per terra. La víctima va relatar que l'home també la va penetrar analment diverses vegades, fins i tot amb un morter de cuina i que, quan ella li deia que li feia mal, l'acusat li responia que s'aguantés perquè era la seva "puta particular". L'acusat va negar els fets i va explicar que les denúncies van començar quan ell es va quedar sense feina i sense atur i li va proposar a ella que treballés.

El ministeri fiscal demana dotze anys de presó per un delicte continuat d'agressió sexual amb l'agreujant de parentesc i, un cop complerta la pena de presó que li sigui imposada, set anys de llibertat vigilada i que durant set anys no es pugui acostar a menys de 300 metres ni comunicar-se amb la víctima. Sol·licita també una indemnització de 20.000 euros pels danys patits.