El COU i el Vallsonora s'associen en el VII cicle de «Música sota les estrelles» d'Àger

El certamen començarà el proper 24 de juny i clourà el 10 de desembre | En total s'han programat set actuacions, i es preveu un miler d'espectadors

El certamen s'ha presentat aquest dijous
El certamen s'ha presentat aquest dijous | COU
Redacció
26 de maig del 2016
Actualitzat a les 18:26h
El pròxim 24 de juny començarà el "Cicle de Música sota les Estrelles", en el qual es preveu que assisteixin més de 1.000 persones en els set concerts programats fins al 10 de desembre de 2016.

La presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Concepció Cañadell, ha assenyalat que aquest acte cultural, impulsat pel Parc Astronòmic Montsec (PAM), s'ha consolidat en l'oferta cultural de Catalunya, sobretot en l'agenda de la música independent i projecció de grups i cantautors catalans.
 
Pol Cruells, I am Dive, Meritxell Gené & David Caño, Tui Higgins & Xavier Monge, Jazz Project, Josep-Manel Vega Quartet, Col·lectiu Free't i Rehenes protagonitzaran els set concerts programats. A més, el COU, col·laborarà amb el Festival de Música i Cultura Vallsonora, que se celebrarà en el municipi d'Àger (Lleida) durant els dies 24 i 25 de juny. D'aquesta manera, el concert del dia 24 de juny protagonitzat pel conjunt I am Dive, Submergits dins l'Univers serà organitzat conjuntament i se celebrarà en el Planetari "l'Ull de l'Univers" del COU.

Creixement de visites durant el primer trimestre

Salvador Ribas, director científic del PAM, assenyala que "en el primer trimestre d'aquest any les visites al COU han augmentat un 10% respecte a l'any passat, consolidant la línia ascendent de visitants de les últimes temporades". "De seguir aquest augment, s'aconseguirà arribar a la xifra rècord de 30.000 visitants (3.000 més que l'any passat)", ha indicat Josep Vilajoliu, responsable de Gestió del PAM, que afegeix que "l'impacte econòmic per al sector turístic del Montsec serà d'uns 1,5 milions d'euros".