El Consell Editorial de la Paeria no rutlla

Les reunions entre periodistes i equip de govern s'han suspès fins a quatre vegades des del mes de gener | La Crida anuncia que portarà aquest cas al Síndic al considerar que el govern municipal no té cap interès en aquest òrgan

Redacció
25 de maig del 2016
Actualitzat a les 11:43h
El Consell Editorial ha suspès diverses reunions
El Consell Editorial ha suspès diverses reunions | Paeria
El Consell Editorial que es va crear a l'Ajuntament de Lleida amb voluntat de vetllar per la informació consistorial i per les relacions amb els mitjans de comunicació no rutlla. Les trobades programades entre els periodistes representants dels partits polítics i l'equip de govern no estan seguint el calendari previst degut a les constants suspensions de les reunions.

La Crida per Lleida ha indicat que des del mes de gener s'han suspès les reunions del consell "a darrera hora i sense explicacions", (l'últim cop aquesta setmana), un fet que ha esgotat la paciència dels cuparies, que han anunciat que portaran aquest tema al Síndic de Greuges.

La formació independentista denuncia que aquests fets "posen de manifest un cop més el nul interès de l’equip de govern respecte del consell editorial i la voluntat d’instrumentalització dels mitjans de comunicació de que disposa l’Ajuntament".