El presumpte autor del crim d'Alfarràs va clavar més de 20 punyalades a la víctima

L'home es va acarnissar amb el mort i la seva filla | Josep Sopena s'ha negat a declarar davant dels Mossos d'Esquadra, i en les properes hores passarà a disposició judicial

Redacció
21 de maig del 2016
Actualitzat a les 10:27h
Imatge del bloc on es va produir l'assassinat
Imatge del bloc on es va produir l'assassinat | ACN
El presumpte autor de la mort a ganivetades d'Aquilino R, l'home de 56 anys que va morir assassinat el passat dijous a Alfarràs, es va acarnissar amb les seves víctimes. El mort va rebre una vintena de ganivetades per tot el cos que el van dessagnar, mentre que la filla va poder mantenir un fil de vida tot i haver perdut també molta sang. La dona, de 33 anys, es troba a l'UCI de l'hospital Arnau de Vilanova en estat greu.

Els primers indicis de la investigació conclouen que les dues persones que van ser atacades per Sopena van oposar resistència. Un dels testimonis dels fets assegura que va veure sortir l'assaltant del portal de casa just després que la dona atacada sortís al balcó per demanar ajuda. "Au, ja està" va dir Sopena, que va caminar per l'avinguda Lleida del municipi amb les mans i les sabates plenes de sang.

El presumpte homicida s'ha negat a declarar aquest divendres davant dels Mossos d'Esquadra de Balaguer, i està previst que passi a disposició judicial en les properes hores. Segons fonts de la investigació, l'home té problemes amb les drogues i un desequilibri mental.