La UdL mantindrà la policia si es continua la pressió sobre Imma Manso

L'equip rectoral assegura que la decisió de posar agents va ser "absolutament necessària"

20 de maig del 2016
Actualitzat a la 13:53h
Una alumna penjant un cartell contra el rector
Una alumna penjant un cartell contra el rector | Àlvar Llobet
L'equip rectoral de la Universitat de Lleida mantindrà la policia als passadissos del Rectorat si es continua la pressió sobre la professora i subdelegada del Govern a Lleida, Imma Manso.

Aquesta és la idea que s'extreu del comunicat enviat per la universitat, que demana "un compromís explícit de que no s'impedirà l'exercici de la docència a qualsevol professor o professora de la universitat. D'aquesta forma, si això es garanteix, la UdL podrà tornar ràpidament a la vida acadèmica normal".

En el text també es fa referència al fet que actualment no hi ha cap policia a les facultats, i defensa la decisió del rector amb l'argument que la presència dels agents "va ser absolutament necessària davant d'un acte evident intimidació propiciada per un grup de persones, estudiants i persones alienes a la universitat". 

D'altra banda, la Universitat de Lleida també s'ha compromès "a fer les accions possibles per a què no hi hagi conseqüències en termes legals" dels participants de la batussa del passat dimarts. Així mateix, "la UdL es compromet a no obrir cap expedient a cap dels estudiants implicats".