El presumpte autor del crim d'Alfarràs tenia problemes amb les drogues

Els Mossos d'Esquadra descarten que el crim fos passional, i apunten a un assassinat per venjança ja que s'hauria trobat droga a l'interior del domicili

Redacció
20 de maig del 2016
Actualitzat a les 12:21h
Imatge de la retirada del cadàver
Imatge de la retirada del cadàver | ACN
El presumpte autor de la mort d'un home de 56 anys a Alfarràs aquest dijous, Josep Sopena, tenia problemes amb les drogues. Així ho asseguren diversos veïns de la localitat, que apunten que l'home, de 36 anys, era força conegut al poble.

Els fets van passar poc abans de les quatre de la tarda quan Sopena va entrar al pis del bloc 68 de l'avinguda Lleida i va atacar reiteradament amb una arma blanca l'home i la dona que en aquell moment estaven a dins. Sopena va apunyalar Aquilino R, de 56, i la seva filla, Maria E, de 33, que va demanar auxili des del balcó després de rebre una punyalada a l'abdomen.

El presumpte homicida va sortir poc després de l'habitatge i va ser detingut pels Mossos d'Esquadra. Una de les veïnes assegura a Segre que va sentir com Sopena va deixar anar un "au, ja està" quan va sortir del portal.

Segons les investigacions policials, el mòbil del crim podria ser una venjança ja que, pel que sembla, es van trobar droga a l'interior del domicili. El que sí descarta l'Àrea d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra és que el mòbil de l'assassinat fos per raons passionals.

Està previst que Sopena declari en seu judicial i que passi a disposició del jutge aquest cap de setmana.

Per la seva banda, la dona ferida segueix a l'UCI de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida en estat greu. Els metges la van operar d'urgència quan va arribar.