A qui no convidar al teu casament?

Quan es tracta de celebrar un casament, la majoria de parelles pensa "com més serem més riurem". I a vegades és així fins que arriba la factura

Detall del ram d'una núvia
Detall del ram d'una núvia | Flickr Yon Garin
Ester Terés
18 de maig del 2016
Actualitzat a les 11:02h
Quan es tracta de celebrar un casament, la majoria de parelles pensa "com més serem més riurem". I a vegades és així fins que arriba la factura. Un cop sumat el menú, les flors, la barra lliure, la música i els detalls, t’adones que la manera més senzilla de reduir les despeses de la celebració és tallant la llista de convidats. Si estàs en aquest punt, et donem algunes idees per saber a quines persones no cal que convidis si no vols.
 
A qui convidem?


A la família més propera, als amics íntims i a aquelles altres persones sense les quals no ens imaginem recitant el "sí, vull" si no hi són presents.
 
Qui no necessita una invitació?

- Aquella persona amb qui no has parlat fa més d’un any.

- Els companys de feina que mai has vist fora de la feina.

- La gent que només estàs considerant convidar perquè et van convidar al seu casament.

- Aquella persona extremadament negativa que pugui provocar males vibracions amb la seva presència.

- Aquelles persones que només els teus pares volen convidar (a no ser que els pares estiguin pagant part de la celebració).

- Aquella persona a qui mai convidaries a sopar a casa.

- Aquella persona, que viu a prop teu, que fa temps que no veus i que no coneixes a la seva parella.

Només són algunes idees, no estem dient que no hagin d’estar inclosos a la llista, però si estàs intentant baixar el nombre de convidats, aquests llocs són possibles alternatives prescindibles que pots tallar sense sentir-te malament.

Si vols saber quants diners hauries d’invertir en un regal de compromís clica aquí.
 
Si aquest any no et cases però has d’organitzar un comiat de solter/a aquí et donem algunes idees. Si tens diverses bodes i no saps com escaquejar-te, aquí trobaràs les millors excuses.