L'Everton pensa en Ronald Koeman per substituir Robert Martínez

L'equip de Liverpool ja li busca substitut al balaguerí | A la llista de futuribles hi apareixen altres dos exjugadors del Barça

Redacció
13 de maig del 2016
Actualitzat a les 2:59h
Koeman amb Martínez
Koeman amb Martínez | Getty Images
L'Everton ja ha posat en marxa la maquinària de selecció per trobar un substitut de Robert Martínez, que ha estat acomiadat aquest dijous. Diversos diaris anglesos asseguren que el primer nom de la llista que té el màxim inversor del club, Farhad Moshiri, és el de l'exjugador del Barça i actual entrenador del Southampton Ronald Koeman, pel qual estaria disposat a pagar una xifra rècord de 100 milions de lliures.

No obstant, el de l'holandès no és l'únic nom que sona per asseure's la temporada vinent a la banqueta del Goodison Park. Dos exblaugranes més també han aparegut en les darreres hores a les travesses. Són Frank de Boer i Michael Laudrup.

Tot i que s'apunta que el club de Liverpool no ha parlat amb ningú, el cert és ja hi ha una llarga llista de futuribles on s'hi troben entrenadors de renom internacional com José Mourinho, Manuel Pellegrini, Jurgen Klinsmann o Rafa Benítez.