Gran Pallars Port Ainé, seu del Campionat de Catalunya de free-ski

El Campionat tindrà lloc aquest cap de setmana, dies 19 i 20 de març.

16 de març del 2011
Imatge de l'estació d'esquí.
  L'estació de Gran Pallars Port Ainé serà seu del campionats de Catalunya de free-ski de les modalitats de slopestyle i big air. La competició és open i és la tercera i ultima prova del circuit Ungravity Freeski Contest de la lliga catalana. És oberta a totes les categories des d'infantils fins a sèniors i aplegarà al voltant de 80 riders, entre professionals i amateurs.

S'espera un gran nivell de participació, amb el concurs dels millors riders catalans de l'especialitat, com Jaume Puigdengoles i Luka Melloni, o els andorrans Scotty Jordan i els germans Albadalejo, Noah i Joel. Precisament, Jordan va adjudicar-se la primera prova d'aquest circuit, que van dominar clarament els riders andorrans a l'ocupar les tres primeres posicions del podi. El millor espanyol va ser el madrileny Luis Goñi, que va acabar en cinquena posició. La segona prova la va guanyar Noah Albadalejo, mentre que el veterà Paco Benguerel  acabava segon. El podi el va tancar José A. López-Cediel, més conegut per "Cani".

Els organitzadors, Ungravity Freeski Contest, han previst muntar dues línies de baixades. En el cas de slopestyle, hi instal.larà un salt d'entre 8 i 12 metres i un altre d'entre 15 i 14 metres. En la categoria de Big Air, els salts aniran dels a 12 al 15 metres i un segon dels 8 als 10 metres.