06
de maig
del
2016
Actualitzat
a les
2:13h
Encara tenim maduixes, ho hem d’aprofitar. Què us sembla si preparem aquestes postres?
Ingredients per a 4 persones:
300 gr. de maduixes
2-4 préssecs
100 cc. de Porto
1 c/s de sucre
Pals de broqueta curts
Peleu els préssecs i amb un estri adient fer 16 boletes. La resta del préssec, guardeu-lo.
Poseu-les en un recipient amb el porto i deixeu-ho una mitja hora.
Partiu les maduixes per la meitat o en quatre parts segons la grandària.
Enfileu en les broquetes maduixa i préssec al vostre gust. Reserveu.
La resta de maduixes les trossegeu i juntament amb la resta del préssec i el Porto que ha quedat de macerar, més el sucre, ho tritureu tot fins que quedi fi.
Serviu aquest batut en petits gots i acompanyeu amb les broquetes o pinxos de fruita.
Blog de cuina de la dolorss
Ingredients per a 4 persones:
300 gr. de maduixes
2-4 préssecs
100 cc. de Porto
1 c/s de sucre
Pals de broqueta curts
Peleu els préssecs i amb un estri adient fer 16 boletes. La resta del préssec, guardeu-lo.
Poseu-les en un recipient amb el porto i deixeu-ho una mitja hora.
Partiu les maduixes per la meitat o en quatre parts segons la grandària.
Enfileu en les broquetes maduixa i préssec al vostre gust. Reserveu.
La resta de maduixes les trossegeu i juntament amb la resta del préssec i el Porto que ha quedat de macerar, més el sucre, ho tritureu tot fins que quedi fi.
Serviu aquest batut en petits gots i acompanyeu amb les broquetes o pinxos de fruita.
Blog de cuina de la dolorss