Futbol

Podria baixar de categoria el Lleida?

El club descendiria automàticament si el 30 de juny no ha cobert els pagaments que deu als jugadors | Els futbolistes denunciaran la situació davant l'AFE

per Àlvar Llobet, Lleida | 5 de maig de 2016 a les 09:40 |
Albert Esteve, president del Lleida | À.Ll / N.Ll
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de maig de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La directiva del Lleida Esportiu i l'Associació de Futbolistes han trencat negociacions aquest dimecres, un fet que obre la porta a que els jugadors puguin denunciar el club davant l'entitat, que vetlla pels interessos dels futbolistes. De fet, l'AFE ha instat els jugadors lleidatans a presentar denuncies un cop s'obri el termini per fer-ho, el proper 31 de maig. 

En el cas que aquestes denuncies fossin tramitades, el conflicte entre la directiva i la plantilla entraria en una nova fase, ja que el Lleida Esportiu estaria obligat a saldar el deute en el termini d'un mes després de l'obertura del termini per presentar denuncies. D'aquesta manera, si el 30 de juny el club no hagués pagat totes les nòmines, automàticament seria descendit administrativament a Tercera divisió.


Aquesta possibilitat no es contempla, però, ni des de dins del club ni tampoc des de les institucions lleidatanes. En aquest sentit, el president Albert Esteve va informar en la roda de premsa de la setmana passada que el club ha d'anar rebent ingressos de patrocinadors en les properes setmanes, uns diners que s'han de sumar al de la subvenció que l'entitat ha rebut de la Paeria, que ha accedit a pagar dues bestretes en quatre mesos, una de 100.000 euros i l'altra de 50.000.

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, va destacar per la seva banda que no contemplava que l'entitat fos víctima d'un descens automàtic per impagaments, i confia que la directiva arregli la situació en les properes setmanes.

 

Participació