José Ignacio Llorens hi torna per desena vegada

El veterà polític encapçalarà de nou la llista del PP a Lleida, i aspira a recuperar l'escó perdut fa sis mesos

Redacció
04 de maig del 2016
Actualitzat a les 11:36h
José Ignacio Llorens, candidat del PP
José Ignacio Llorens, candidat del PP | PP
L'històric polític del PP lleidatà, José Ignacio Llorens, està abonat a la llista de la formació al Congrés. El partit ha tornat a confiar-li la candidatura a la demarcació de Lleida per les eleccions del 26-J, un fet que suposa la desena vegada que Llorens serà el cap de cartell del PP a Lleida. El veterà polític, de 72 anys, s'ha presentat en totes les eleccions al Congrés a excepció de la de l'any 2004, quan els populars van apostar per Jordi Muntanya, que no va aconseguir representació. 

Per la seva banda, Llorens va aconseguir l'acta de diputat per primer cop l'any 1982, i ha revalidat el càrrec els anys 1986, 1993, 1996, 2000, 2008 i 2011.

Recuperar Lleida, una prioritat pel PP

El Secretari General del PPC, Jordi Cornet, va manifestar que el PP farà una campanya de proximitat i va fixar la província de Lleida com una de les cinc prioritàries a tot l'Estat a l'hora de poder recuperar l'escó.

En les eleccions del passat 20 de desembre, el polític popular va quedar en cinquena posició amb un 11,2% dels vots, a 1,2 punts de la candidata socialista Mònica Lafuente, que es va quedar amb el darrer escó en joc.