Quant cobren els jugadors del Lleida?

Un dels capitans, Molo, assegura que hi ha futbolistes que s'han deixat diners entre ells per poder pagar factures | El president de l'entitat, Albert Esteve, es reuneix aquest dimecres amb els representants de l'Associació de Futbolistes

Redacció
04 de maig del 2016
Actualitzat a les 10:35h
Els jugadors del Lleida celebrant un gol
Els jugadors del Lleida celebrant un gol | Lleida Esportiu
La situació econòmica al Lleida Esportiu continua essent complicada. A l'espera de la reunió que el president de l'entitat mantindrà aquest dimecres amb els representants de l'Associació de Futbolistes, des del vestuari continuen sortint veus crítiques amb la gestió de la directiva. La darrera ha estat la del capità Molo, que en una entrevista al programa Què t'hi jugues de la Cadena Ser ha assegurat que hi ha jugadors que s'han deixat diners per poder pagar les necessitats bàsiques. "Hi ha hagut casos d'aquests, però la majoria de futbolistes demanen suport econòmic a amics i familiars" assegura el capità.

I és que els jugadors del primer equip del club lleidatà no tenen cap altra professió que aquesta, de manera que són professionals del futbol a la Segona B. Els honoraris que perceben varien en funció de la categoria dels futbolistes, de manera que la forquilla salarial oscil·la entre els 600 euros en el cas dels jugadors que cobren menys, i 3.000 euros en el d'aquells que estan cridats a liderar l'equip.

Reunió decisiva

La reunió que Albert Esteve mantindrà aquest dimecres amb l'AFE ha de servir de desllorigador de la situació. Segons va destacar el president, està previst que en la trobada es busqui una alternativa de pagament als futbolistes de la plantilla després que aquests es neguessin a firmar un document de redistribució del deute en el qual es blindava la possibilitat que els jugadors denunciessin al club per impagaments.