Esteve es tornarà a reunir amb l'AFE per abordar el conflicte dels impagaments

El Lleida Esportiu anuncia que es reunirà amb l'Associació de Futbolistes el proper dimecres

Redacció
29 d'abril del 2016
Actualitzat a les 12:49h
El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve
El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve | Lleida Esportiu
La comissió de treball creada per la directiva del Lleida Esportiu per afrontar el problema dels impagaments a la plantilla es reunirà el proper dimecres amb representants de l'Associació de Futbolistes. Així ho ha anunciat el club aquest divendres, i ha especificat que la trobada es farà a Madrid a partir de les quatre de la tarda.

La reunió ha de servir per enfilar la solució a les tensions de tresoreria que pateix l'entitat lleidatana i que ha provocat el desordre en el pagament dels salaris acordats amb els futbolistes. En aquest sentit, el president del Lleida, Albert Esteve, va insistir el passat dimarts en roda de premsa que la directiva ha de tenir clar "el full de ruta" per pagar els sous, i que aquesta trobada amb l'AFE ha d'aclarir de quina manera s'han de realitzar els pagaments.

Esteve va assegurar que després de la negativa dels futbolistes a firmar un document de redistribució del deute, el què ha de fer la directiva és buscar una alternativa per complir amb els compromisos econòmics acordats amb els futbolistes, una via, aquesta, que està lligada a la reunió que ha de mantenir amb l'Associació de Futbolistes.

De fet, aquesta trobada ja es va programar en l'anterior trobada que van tenir les dues parts fa setmanes. En aquell cas, l'entitat que representa els jugadors va demanar al Lleida una garantia de pagament en el cas que hi hagués demora en el pagament de les nòmines a final de temporada.