El Sícoris Club celebra la II edició de la Duatló Lleida i de la cursa popular

Els actes es faran durant el segon cap de setmana de maig

Els actes s'han presentat aquest dijous
Els actes s'han presentat aquest dijous | Sícoris Club
Redacció
28 d'abril del 2016
Actualitzat a les 20:55h
El Sícoris Club ha preparat pel cap de setmana del 14 i 15 de maig, la segona edició de la Duatló i de la cursa popular de 5 quilòmetres.  La Duatló comptarà amb una cursa de 5 quilòmetres amb el mateix recorregut que la popular. Però a més els participants un cop finalitzada la cursa faran un recorregut en bicicleta de 45 quilòmetres fins a la rotonda d'entrada a Mollerussa i tornada al club.

Un cop hauran arribat faran una volta corrent a la pista d'atletisme per acabar tota la prova. Tots els corredors inscrits poden aportar voluntàriament un aliment bàsic com per exemple llet, llegums o arròs pel Banc dels Aliments. Es tracta d’un esdeveniment esportiu de caràcter popular, obert a tothom, i pel que a les proves es disputaran individualment.

Programa d’activitats del cap de setmana

El programa del dissabte, 14 de maig, presenta les següents activitats: a la tarda es durà a terme la recollida de dorsals al Sícoris Club (Duatló i Cursa Popular de 5 quilòmetres) de 16.00 a 20.00 hores. A partir de les cinc es celebraran les curses infantils a la pista d’atletisme, xocolatada popular i parc d’inflables per a tota la canalla.  
La sortida de les proves és diumenge a les 10 hores del mati, a la pista d’atletisme del Sícoris Club. A les 13:00 hores està previst el tancament del control d’arribada i just després es realitzaran el Lliurament de Trofeus.  

Recorregut

El recorregut d’ambdues curses, tant la popular com la de Duatló, surten del carrer Canal, Av. Garrigues direcció pont Vell – Camps Elisis – passarel·la A Segre – Av. Madrid – passarel·la Cappont – Jaume II i tornar per l’Av. Garrigues fins al club Sícoris, entrant a la pista d’atletisme pel carrer Canal on haurà un control de pas i l’arribada.

Preus i premis de les proves

Els preus d’inscripció a la cursa de 5 quilòmetres és 10 euros amb xip propi i 12 euros amb xip de lloguer. Els preus per inscriure’s a la Duatló (cursa de 5 i 46 quilòmetres en bicicleta de carretera) són de 18 euros amb xip propi i 20 euros amb xip de lloguer. L’obsequi pels participants de la cursa de cinc quilòmetres és una samarreta tècnica i l’obsequi pels de la Duatló és una samarreta tècnica més un buff.