Esteve assegura que el club té diners per pagar però no aclareix quan ho farà

El president del Lleida Esportiu diu que la directiva treballa en silenci per cobrir el deute, i que busca alternatives amb l'Associació de Futbolistes

Àlvar Llobet
27 d'abril del 2016
Actualitzat a les 17:43h
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu
Albert Esteve, president del Lleida Esportiu | Àlvar Llobet
El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, ha contestat el comunicat dels futbolistes just després que es fes públic a la sala de premsa. El màxim mandatari de l'entitat ha comparegut per sorpresa en roda de premsa per assegurar que el club treballa en silenci per pagar les nòmines dels jugadors, i encara que ha assegurat que es disposen de diners per cobrir part del deute, no ha concretat quan ho farà.

En aquest sentit, Esteve ha assegurat que després de la negativa dels futbolistes a firmar un document de redistribució del deute, el que fa la directiva és buscar una alternativa per complir amb els compromisos econòmics acordats amb els futbolistes, una via, aquesta, que està lligada a la reunió que ha de mantenir amb l'Associació de Futbolistes (AFE). 

Esteve ha negat l'acusació de manca de diàleg que han fet els jugadors, i ha posat com a exemple les converses que ha mantingut en les darreres setmanes amb l'entrenador Imanol Idiakez "i amb el seu entorn". 

En relació a les crítiques que ha rebut sobre els pagarés sense fons, el president del Lleida Esportiu ha admès que hi van haver un parell de casos amb aquesta problemàtica, però ha indicat que el club va posar en avís els jugadors afectats.