Els jugadors del Lleida Esportiu esclaten contra la directiva

Els futbolistes acusen la directiva de fer un "xantatge inadmissible" i de tallar tots els ponts de diàleg amb el vestidor

À.Ll
27 d'abril del 2016
Actualitzat a les 16:53h
Els jugadors del Lleida han llegit un comunicat
Els jugadors del Lleida han llegit un comunicat | Àlvar Llobet
Al final, l'esclat. Els jugadors del Lleida Esportiu han acusat la directiva d'enganyar-los i de posar excuses per no pagar les nòmines dels futbolistes.

En un comunicat que ha llegit el capità Raül Fuster, els futbolistes lamenten que la directiva hagi tallat tots els ponts de diàleg "bloquejant fins i tot els missatges de Whatsapp", alhora que han acusat el president de fer un "xantatge inadmissible" a la plantilla amb la firma d'un document per poder cobrar els sous. "No hi ha cap intenció de diàleg" ha criticat Fuster.

En relació a les nòmines, Fuster ha informat que hi ha futbolistes de la plantilla que només han cobrat un sou en tota la temporada, que altres han cobrat fins al novembre, i que alguns jugadors han rebut pagarés bancaris sense fons.

En aquest context, el capità de l'equip ha destacat que hi ha jugadors que estan passant per penúries econòmiques, i que la directiva utilitza compareixences de premsa i anuncis de reunions amb l'Associació de Futbolistes (AFE) per "guanyar temps i no pagar a curt termini".

Tot i els problemes, els futbolistes han assegurat que el seu compromís és lluitar fins el darrer dia per assolir l'objectiu de fer play-off a Segona A.
 

Llegeix el comunicat dels futbolistes