Prop de 300 estudiants de magisteri participaran a les Jornades d'Escola Rural

L'objectiu és que els estudiants universitaris coneguin la realitat i els reptes de futur d'aquest tipus d'ensenyament

per Europa Press , 24 d'abril de 2016 a les 13:41 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Prop de 300 estudiants de magisteri participaran aquest dilluns i dimarts a les 21 Jornades d'Escola Rural a la Formació Inicial dels Mestres de Catalunya per analitzar i conèixer el paper de l'escola rural a l'ensenyament. Amb el títol 'Un poble: una escola', les jornades per a estudiants universitaris serviran per parlar de la realitat i els reptes de futur de l'escola rural, ha informat la Conselleria d'Ensenyament en un comunicat.

Aquesta activitat, organitzada pel Grup Interuniversitari d'Escola Rural té l'objectiu que professionals del sector, experts, i estudiants puguin intercanviar experiències. L'acte inaugural anirà a càrrec de la directora general d'Educació Infantil i Primària, Carme Ortoll, i el professor de la Universitat de Lleida, Jordi Soldevila, i durant les jornades se celebraran tallers, presentacions, i visites a escoles rurals.


En el curs 2015-2016 hi ha 277 escoles rurals a Catalunya que pertanyen a 89 zones rurals i que acullen un total de 10.579 alumnes.

 

Participació