L'escola Ciutat Jardí defensa la segona línia de P3 després de 36 preinscripcions

El centre critica el Departament d'Ensenyament pel seu silenci tot i haver assegurat que mantindria la línia si hi havia suficient demanda

Redacció
24 d'abril del 2016
Actualitzat a la 13:22h
L'escola Ciutat Jardí de Lleida ha criticat el departament d'Ensenyament de la Generalitat pel seu silenci sobre el futur de la segona línia de P3 del centre. Tot i que delegat territorial, Miquel Àngel Cullerés, va assegurar que no es tancaria si hi havia un nombre suficient de preinscrits, la consellera encara no ha badat boca, una actitud que és criticada des del centre, que assegura que s'han preinscrit 36 nens, una xifra suficient per mantenir les dues línies.

Davant d'aquesta situació, l'escola demana també a la Paeria que faci complir la moció que es va aprovar per unanimitat al ple del mes de març que rebutjava el tancament d'una línia sense cap condicional.

Des de l'escola s'insisteix en què "tancar una línia a Ciutat Jardí seria un pas clar en contra l'escola pública ja que en la zona només hi ha una altra escola pública, en la que no es pot arribar a peu o transport públic, davant de les cinc escoles concertades, algunes de les quals s'han quedat amb menys preinscripcions sense omplir alguna de les línies".