SORTEIG

NacióLleida et convida a l'estrena del musical «Mamma Mia!» al Teatre de la Llotja de Lleida

Sortegem dues entrades dobles per l'espectacle que es representarà el proper 5 de maig

per Redacció , 26 d'abril de 2016 a les 18:31 |
Una escena del musical | Mamma Mia
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
NacióLleida sorteja 2 entrades dobles per a l'estrena del musical Mamma Mia! al teatre de la Llotja de Lleida

Amb un magnífic repartiment encapçalat per Nina, Mamma Mia! es representarà del 5 al 8 de maig al Teatre de la Llotja de Lleida. L'espectacle és tota una injecció d’energia positiva que ha aconseguit convertir-se en un fenomen mundial amb el qual el públic acaba ballant, cantant i rient mentre viatja al costat més optimista i reconfortant de la vida.


Les entrades són vàlides pel dia de l'estrena, el dijous 5 de maig a les 21.00h del vespre. Per participar-hi cal omplir aquest formulari.
Normes del sorteig

- Per participar en el sorteig cal introduir el nom, cognoms, correu electrònic i telèfon de contacte.

- El termini per participar al sorteig es tancarà el 28 d'abril a les vuit del vespre. Seguidament es procedirà a efectuar el sorteig.
- Un cop fet el sorteig, NacióLleida contactarà per telèfon amb els guanyadors. Si no es respon a la trucada es contactarà amb altres participants.
- El nom dels guanyadors definitius es farà públic a partir de l'endemà.
- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat.
- Mitjançant la participació en el sorteig, el lector s'inscriurà també al butlletí diari de NacióDigital. En compliment de la llei vigent, podrà desapuntar-se'n sempre que ho desitgi.

 

Participació