Expedientat l'àrbitre del partit d'alevins que va marxar del camp

El subcomitè de competició insta a sancionar el col·legiat per la seva actitud durant el partit entre el Bordeta i el Balaguer | També s'ha obert un expedient del partit i s'ha sancionat amb dos partits el tècnic balaguerí expulsat

Redacció
21 d'abril del 2016
Actualitzat a les 11:36h
El subcomitè de competició de la delegació territorial de la Federació Catalana de Futbol ha obert un expedient a l'àrbitre del partit entre el Bordeta i el Balaguer del passat cap de setmana per haver abandonat el terreny de joc i anar al bar a fer fora l'entrenador balaguerí que havia expulsat minuts abans. Ara, el Comitè Tècnic d'Àrbitres serà qui dictamini la sanció pel col·legiat, que ha estat acusat de falsificar l'acta arbitral en dos partits.

D'altra banda, el subcomitè ha sancionat amb dos partits l'entrenador del Balaguer per protestar a l'àrbitre, i ha obert expedient del partit pels suposats incidents a la grada i per l'actuació arbitral. El matx es va haver de suspendre un quart d'hora abans del final.

L'Escola de Futbol del Balaguer creu que s'ha fet "un gran massa"

Des de l'escola de futbol del Balaguer s'assegura, en un comunicat, que aquests fets han perjudicat la imatge del club, alhora lamenta que "es posi en dubte la conducta ètica dels pares de l'escola i la bona praxis dels nostres entrenadors per uns fets que no són tan greus com ha pogut semblar".

L'entitat creu que se n'ha fet "un gra massa de la situació" tot i admetre part de la responsabilitat en la polèmica. No obstant, des de l'escola del Balaguer s'assegura que el partit ha de servir de lliçó per conscienciar a la gent a l'hora d'eradicar els mals comportaments a les grades dels camps de futbol. 

Per lluitar contra les males actituds, la Federació Catalana de Futbol va iniciar una campanya el passat mes de febrer per eradicar els insults als camps de futbol. Fins el passat cap de setmana, a Lleida no s'havia suspès cap partit.