Extrenalització

La Paeria privatitza la neteja dels seus edificis i tres empreses opten a quedar-se amb el servei

El contracte especifica una durada de quatre anys amb possibilitat de dos més de pròrroga | El pressupost de licitació és de 19,6 milions que pot pujar a 22,3 si s'apliquen les ampliacions

per Redacció , Lleida, 19 d'abril de 2016 a les 13:30 |
Àngel Ros amb Fèlix Larrosa a la dreta | Paeria
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Un total de tres empreses optaran a l'adjudicació del contracte de manteniment i neteja dels 259 edificis i instal·lacions municipals de Lleida que la Paeria ha privatitzat. El servei contempla una durada de quatre anys amb la possibilitat d'una ampliació a dos més, per la qual cosa el pressupost inicial de 19,6 milions pot pujar a 22,3 en el cas que s'apliquin les pròrrogues.

El contracte fixa un cost de quatre milions anuals, si bé el govern d'Àngel Ros preveu una reducció d'aquests diners amb les millores que proposi l'empresa en matèria d'eficiència energètica i plans d'estalvi. En el contracte s'estableix que la gestió dels equipaments s'ha de fer d'acord amb uns criteris d'eficiència que s'han de sustentar amb la implantació d'un nou sistema informàtic.


En relació als treballadors, l'empresa que assumeixi aquest servei haurà d'assumir o subrogar un total de 296 persones que es dediquen a la neteja dels espais municipals, alhora que s'ha de comprometre a conservar les condicions actuals de la plantilla.
 

 

Participació