Suspenen un partit d'alevins a Lleida pels insults de la grada i la marxa de l'àrbitre al bar

El col·legiat va interrompre el matx entre el Bordeta i el Balaguer per anar a buscar l'entrenador balaguerí que havia expulsat, que en aquell moment estava al bar parlant amb el seu ajudant

19 d'abril del 2016
Actualitzat a les 11:38h
El partit del grup 22 de la segona alevina que va enfrontar el Bordeta i el Balaguer ha estat el primer d'aquesta categoria que ha hagut de ser suspès a la demarcació de Lleida. El col·legiat va decidir acabar el partit al minut 45 dels 60 que tenen aquests encontres, que duren quatre quarts, després de diverses topades amb el tècnic visitant. Amb el matx decidit pels de la Noguera (va acabar 1 a 8), l'àrbitre va expulsar l'entrenador balaguerí, Jordi Tarrés, que li va recriminar l'acció.

Després de la seva decisió, el col·legiat va allargar més de mitja hora l'inici de la segona part perquè, segons fonts presencials que recull La Manyana, estava més pendent de veure on era el tècnic que havia expulsat que no pas de tornar al terreny de joc.

La segona part (que consta de dos quarts) va començar sense problemes, però al finalitzar el tercer quart, l'àrbitre va abandonar el camp per anar a buscar Tarrés, que estava al bar de les instal·lacions donant instruccions per telèfon mòbil a un ajudant seu que sí que estava a la banqueta. El partit es va suspendre definitivament després de la topada que van tenir el tècnic i l'àrbitre, a qui no li va agradar l'actitud de l'entrenador.

L'àrbitre assegura a l'acte que va haver d'aturar el partit en tres ocasions

Tot i aquests fets, l'àrbitre assegura a l'acta feta després del partit que havia rebut insults per part de l'afició del Balaguer i del propi entrenador. En aquest document, especifica que el partit es va haver de suspendre fins a tres vegades, i s'expliquen detalls com els insults d'un pare, que, segons l'acta, va dir que tots els àrbitres eren "uns covards".

L'entrenador balaguerí assegura, per la seva banda, que troba surrealista la situació viscuda, i es justifica dient que es va queixar a l'àrbitre de la dinàmica que estava prenent el partit, amb faltes continuades.