Balaguer aconsegueix 60.000 euros contra el càncer infantil

Molts dels regals que es van robar divendres s'han substituït i fins i tot se n'han sortejat més dels previstos

Redacció
17 d'abril del 2016
Actualitzat a les 21:17h
Centenars de persones s'han mobilitzat contra el càncer infantil
Centenars de persones s'han mobilitzat contra el càncer infantil | Posa't la gorra
La primera festa "Posa't la gorra" organitzada per l'associació de nens amb càncer Afanoc a Balaguer ha aconseguit vendre aquest diumenge unes 7.000 gorres solidàries i recaptar al voltant de 60.000 euros. Són xifres que superen àmpliament les expectatives inicials i que garanteixen la continuïtat de la iniciativa a la comarca. Cal recordar que l'entitat va haver de fer front al robatori de part dels regals que s'havien de sortejar, entre els quals samarretes i pilotes firmades per jugadors del Barça. Van desaparèixer divendres del pavelló de Balaguer on els guardaven. 

No obstant això, la delegada de l'Afanoc a Lleida, Maite Montañès, ha explicat que no ha estat cap impediment perquè la festa fos un èxit, ja que molts dels regals s'han reposat i fins i tot n'han sortejat més dels previstos, com ara tres samarretes firmades per Leo Messi.

La recaptació de la festa es destinarà principalment a cobrir els serveis gratuïts que ofereix l'Afanoc i a la Casa dels Xuklis, un habitatge pròxim a l'hospital de la Vall d'Hebron on es poden allotjar les famílies que s'han de desplaçar a Barcelona per seguir tractaments mèdics contra el càncer. Actualment de les 25 famílies que hi ha instal·lades 5 són de la demarcació de Lleida.