Trobada l'àguila perduda a Tremp gràcies a la col·laboració ciutadana

Pallars Digital es va fer ressò de la pèrdua de l'animal, que ha estat vist aquest divendres per un agricultor

per Jordi Ubach , 16 d'abril de 2016 a les 12:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Final feliç per l'Arno i el seu propietari. Foto: Ruben Ahumada


El passat dijous, Ruben Ahumada, veí de Tremp i propietari d'una àguila Harris ensinistrada, es posava en contacte amb Pallars Digital per alertar de la pèrdua de la seva mascota i per demanar ajuda a la població per mirar de trobar-la abans no fos massa tard. L'animal, de nom Arno, no sap viure en llibertat i això el preocupava, ja que no hagués sobreviscut gaires hores més sense assistència.


La notícia, publicada a la secció participativa "Dis la teva!", va tenir un gran impacte i de seguida els lectors del diari la van fer córrer com el vent. La crida ha funcionat, ja que aquest divendres al vespre, el propietari d'una granja de Tremp ha alertat Ahumada de la troballa d'una àguila molt similar a la seva, que espantada, s'havia refugiat prop d'un camí al sud-oest de la ciutat.

Quan s'hi han acostat, han pogut comprovar que, en efecte, es tractava de l'Arno, que ha pogut tornar amb el seu propietari sana i estalvia. Ahumada ha agraït la col·laboració ciutadana dels lectors, que ha resultat clau per recuperar la seva mascota. Ho celebrem!

 

Participació