Els Mossos d'Esquadra saben qui és l'estafador de Lleida

Els agents expliquen, però, que encara no han pogut detenir-lo

Redacció
14 d'abril del 2016
Actualitzat a les 9:57h
L'estafador de Lleida que es fa passar per un conegut de les seves víctimes per robar-los-hi els diners amb l'argument que té un familiar ingressat està controlat pels Mossos d'Esquadra. En declaracions a La Vanguardia, els agents asseguren que saben qui és Joan Balcells, que així es fa dir l'home, si bé expliquen que encara no l'han detingut.

El cas ha saltat a la llum pública en els darrers dies per una carta que un lleidatà va enviar en diversos mitjans de comunicació en la qual explicava la seva experiència amb l'estafador, que utilitza el mètode del fals amic per engalipar les seves víctimes. De fet, els Mossos d'Esquadra han rebut en els darrers dies mitja dotzena de denúncies, i no descarten que aquest nombre pugui augmentar en les properes hores.

En aquest sentit, a les xarxes socials han anat proliferant comentaris sobre experiències relaciones amb Balcells, un home baix, ros i amb barba que actua pel centre de Lleida. Maria José M T assegura a NacióLleida que la seva filla es va trobar amb l'home, que li va demanar 50 euros per agafar el tren amb l'objectiu d'anar a visitar el seu pare, que estava ingressat a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.