Acusat d'homicidi imprudent el motorista que va provocar l'accident mortal a Mollerussa

La Fiscalia de Menors imputa al noi de 17 anys pel fet de voler esquivar les barreres ferroviàries un cop ja havien estat abaixades

Redacció
13 d'abril del 2016
Actualitzat a les 10:43h
Imatge del lloc de l'accident, el 9 de febrer
Imatge del lloc de l'accident, el 9 de febrer | ACN
El noi que va patir un accident amb la seva moto a la via del tren de Mollerussa i que va causar la mort d'un jove de 17 anys que l'acompanyava ha estat imputat per un delicte d'homicidi imprudent. La Fiscalia de Menors de Lleida ha decidit obrir diligències després de revisar els informes aportats pels Mossos d'Esquadra i Renfe segons apunta Segre.

El sinistre es va produir la tarda del 9 de febrer quan el motorista va avançar almenys dos vehicles i va fer una maniobra per esquivar les barreres ferroviàries del Palau d'Anglesola. En aquest context, la moto va circular uns metres cap al carril contrari, un fet que va ser el causant de la topada de la motocicleta amb el tren.

El conductor va patir ferides freus mentre que el seu acompanyant va acabar morint a l'hospital Arnau de Vilanova poques hores després de l'accident. Un dels principals motius per la imputació del jove és la voluntat de voler traspassar les barreres un cop havien estat abaixades.