Estalvi

La Paeria anuncia un estalvi energètic d'un milió d'euros amb el nou model d'enllumenat

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, assegura que actualment s’està treballant per disminuir els consums dels equipaments municipals

per Redacció , Lleida, 11 d'abril de 2016 a les 14:52 |
Àngel Ros ha anunciat l'estalvi energètic de la Paeria | Paeria
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El nou model de gestió i nou model tecnològic de l’enlluemnat públic de Lleida ha generat un 65% d’estalvi en Kwh/hora/any i un estalvi d’un milió d’euros anual respecte l’anterior model d’enllumenat.

Així ho ha anunciat l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, durant la presentació dels resultats de l’aplicació de polítiques d’estalvi i eficiència energètica en l’enllumenat públic de Lleida, acompanyat del tinent d’alcalde i regidor d’Hàbitat Urbà, Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, i diversos representants de la UTE Romero Polo i Citelum.


El paer en cap ha recordat que la Paeria va posar en funcionament fa dos anys un nou model de gestió de l’enllumenat públic i del seu manteniment, que tenia en l’estalvi energètic i econòmic, en el compliment de la normativa i en la reducció de les emissions de CO2 els seus objectius principals.

"Un nou model d’enllumenat públic amb què ens vam anticipar a una normativa que ara hauran de complir tots els ajuntaments del pais, adaptant criteris provinents d’Europa", ha posat de manifest Àngel Ros.

 

Participació