Encantats amb «Encontats»

Balaguer celebra amb èxit la primera edició del Mercat del Conte, apadrinada per l'escriptor Josep Vallverdú

À.Ll
11 d'abril del 2016
Actualitzat a les 11:38h
Els contacontes han estat uns dels protagonistes del mercat
Els contacontes han estat uns dels protagonistes del mercat | Biblioteca de Balaguer
El Centre Històric de Balaguer ha viscut aquest diumenge un dels seus dies grans. El primer Mercat del Conte "Encontats" ha servit de catalitzador per atraure nens, pares i mares, que durant tot el dia han participat de les nombroses activitats programades pel certamen, apadrinat en aquesta primera edició per l'escriptor Josep Vallverdú, que ha explicat un conte per inaugurar el mercat.

Centenars de persones han visitat el recinte festiu, repartit entre la Plaça del Pou, on hi havia el mercat de contes i els il.lustradors, el carrer Sant Pere, amb els contacontes, jocs i tallers i el casal Lapallavacara, ambl’espai per nadons.

Des de la Biblioteca Municipal s'apunta que un dels objectius d'aquest certamen és el dotar d'un paper protagonista el món del conte en totes les seves vessants: en format de narració oral amb contacontes, en format llibre mitjançant les parades de llibreters i editors que han presentat les darreres novetats de cara a la festivitat de Sant Jordi, i en format il·lustració amb la presencia d’una part del col·lectiu d’il·lustradors locals que han participat en l’elaboració d’un llibre solidari.