Senyalització

El RACC suspèn la senyalització d'orientació urbana de Lleida

L'entitat destaca que els jutjats i la C-12 no disposen de cap senyal en les 19 destinacions analitzades

per ACN, 8 d'abril de 2016 a les 12:33 |
El RACC ha valorat de forma negativa la senyalització de Lleida | ACN
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'abril de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El RACC ha presentat un estudi que conclou que la senyalització d'orientació urbana a la ciutat de Lleida suspèn pel que fa a continuïtat i seguiment dels senyals dels principals elements d'interès de la ciutat. L'auditoria posa de relleu que la continuïtat de la senyalització està penalitzada per una manca de senyals en llocs estratègics i per una tendència a començar a senyalitzar massa a prop de la destinació final.

Així mateix, l'estudi insta a senyalitzar els jutjats i la C-12 i reforçar la senyalització d'itineraris com ara l'estació de tren, la Llotja, la Seu Vella, el Camp d'Esports i la UdL. 
 
Per corregir les deficiències detectades, el RACC proposa la implementació d'un Pla de senyalització integral i integrat en el Pla de mobilitat de la ciutat. En termes generals, la senyalització d'orientació a Lleida obté un aprovat just amb 50,5 punts, només per davant de Tarragona (49).

 

Participació