L'Associació de Futbolistes, a la guerra contra la directiva del Lleida Esportiu

El president de l'entitat, Luis Manuel Rubiales, ha lamentat el to d'Albert Esteve durant la roda de premsa i ha assegurat que el club no pot condicionar els pagaments

À.Ll
07 d'abril del 2016
Actualitzat a les 17:21h
Luis Manuel Rubiales
Luis Manuel Rubiales | Europa Press
Les declaracions que ha fet aquest dimecres el president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, sobre els pagaments als jugadors no han caigut amb gràcia a l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE).

El president de l'entitat, l'exjugador de la Unió Esportiva Lleida Luis Manuel Rubiales, ha lamentat les paraules del màxim dirigent del club lleidatà, que ha qualificat de "pròpies d'una altra època". En declaracions a Catalunya Ràdio, Rubiales ha criticat que Esteve imposi condicions als futbolistes de l'equip per cobrar, alhora que ha recordat que els jugadors tenen els salaris garantits al 100% gràcies als acords que l'associació té amb la Federació de Futbol Espanyola.

Sobre la reunió amb la directiva del Lleida que ha anunciat Esteve, Rubiales ha indicat que s'ha de fer en un context de tarannà positiu i no amb les formes demostrades pel president en la roda de premsa. "Si aquesta és la manera, la reunió durarà poc" ha indicat el president de l'AFE.

Finalment, Rubiales s'ha mostrat estranyat per la situació econòmica que travessa l'entitat del Segrià atenent que va nàixer el 2011. "Es estrany que un club que va començar de zero es trobi en aquesta situació", ha reblat l'exfutbolista.

D'altra banda, l'associació ha anunciat que aquest dimecres s'ha reunit amb la plantilla del Lleida Esportiu.