Esteve alerta que el Lleida no pagarà fins que no hi hagi acord amb la plantilla

El president del club carrega els neulers contra Idiakez: "Li hem donat confiança i ara ell ha d'estar amb el club. El que ha de fer és entrenar i guanyar"

Àlvar Llobet
06 d'abril del 2016
Actualitzat a la 13:19h
Albert Esteve i Montse Balaguer durant la roda de premsa
Albert Esteve i Montse Balaguer durant la roda de premsa | Àlvar Llobet
El president del Lleida Esportiu, Albert Esteve, ha parlat aquest dimecres sobre la situació econòmica del club, i ha alertat que l'entitat no podrà pagar els futbolistes si no hi ha un acord a l'hora de distribuir el deute contret, que puja en alguns casos fins a tres mesos. 

El màxim responsable del club ha indicat que la directiva necessita "un full de ruta" per saber com ha de procedir en els propers mesos, alhora que ha lamentat que si els jugadors haguessin firmat la proposta de pagament de la directiva "avui els jugadors haurien cobrat un mes de nòmina". 

Esteve ha indicat que la junta directiva va crear una comissió de treball per abordar els problemes econòmics i afrontar els pagaments compromesos amb els jugadors, i ha recordat les reunions que durant el mes de març han mantingut amb jugadors i el tècnic basc, que, de moment, no han donat resultat.

"No ens han donat cap proposta alternativa a la que vam posar damunt la taula nosaltres" ha dit el president, que ha assegurat que la voluntat de la directiva és pagar com més aviat millor. 

Esteve carrega fort contra Idiakez

En relació a les paraules d'Imanol Idiakez, que va assegurar la setmana passada que la situació era insostenible, Esteve ha estat contundent: "Li vam donar confiança en els moments complicats, i ara ell ha d'estar amb nosaltres.

El que ha de fer és entrenar i guanyar", ha dit el president, que ha reconegut que no li van agradar les paraules del tècnic: "Cría cuervos que te sacarán los ojos" ha reblat Esteve. Tot i aquesta polèmica, el president lleidatà ha explicat que aquest mateix dimecres agafarà el telèfon per parlar amb ell i intentar arreglar una situació que ha considerat que es pot solucionar.